Duminică, 22 mai, la Chișinău, reprezentanții organizației LGBT din Moldova ”Genderdoc” a încercat să petreacă pe străzile orașului parada homosexuală. Ca și în fiecare an, militanții Mișcării Național-Creștine Noua Dreaptă au ieșit pe străzile Capitalei Republicii Moldova pentru a opri propaganda sodomiei.

După plan, marșul poponarilor trebuia să fie petrecut pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. Pentru a nu admite batjocorirea străzilor orașului iubit, militanții Noii Drepte și-au concentrat forțele pe strada ce poartă numele marelui domnitor al Moldovei, ca, luîndu-i exemplul, să nu admitem batjocorirea Credinței și valorilor neamului nostru. Însă aflând despre planurile Noii Drepte, de a bloca traseul pe care urma să-l parcurgă marșul poponarilor, aceștia în mod urgent au cerut conducerii MAI să schimbe traseul, pornind marșul pe str. București. Dar nici acest fapt nu i-au oprit pe militanții naționaliști, datoria cărora este apărarea valorilor lăsate de strămoșii noștri. Deplasându-se operativ spre str. București, camarazii, unind forțele cu enoriașii adunați acolo, au blocat strada București, astfel blocând parada poponarilor. Necătând la un număr mare de colaboratori al MAI, poliția nu a putut opri manifestanții anti-gay sau a debloca strada. Văzând că se încearcă schimbarea traseului pe str. Alecsandri, mai mulți  naționaliști au ocolit cordonul poliției pe str. M. Eminescu spre cealaltă parte a str. Alecsandri unde au rupt un alt cordon. În urma tuturor acțiunilor și situației care ieșea de sub controlul poliției, conducerea MAI a luat hotărârea de evacuare urgentă a participanților marșului homosexualilor, folosind pentru aceasta autobuzele a grupurilor de intervenție a poliției cu destinație specială. Astfel marșul homosexualilor a fost oprit, iar străzile Chișinăului eliberate de un inamic care încearcă de mulți ani să calce în picioare valorile neamului nostru și să scuipe în părerea majorității absolute a populației Republicii Moldova, acuzându-i cinic că sunt ”necivilizați” și ”înapoiați”.

Menționăm că în ultimii ani în Republica Moldova nu a existat nici un caz de discriminare a vreunei persoane pe criteriul orientării sexuale! Toate declarațiile reprezentanților LGBT cum că sunt discriminați, nu sunt fondate și poartă doar un caracter populist. Scopul pe care îl urmăresc homosexualii prin acțiunile sale provocatoare este atragerea finanțatorilor străini pentru finanțarea propagandei sodomiei. Iar pentru acei ce ne acuză de ”intoleranță”, aducând argumente gen ”Democrația”, ”Societatea Europeană” etc. vrem să vă reamintim că democrația înseamnă puterea poporului, iar poporul Republicii Moldova în majoritatea absolută nu dorește propaganda homosexuală, din care face parte și marșul de azi. Mai mult ca atât, pentru ca să nu fim acuzați că nu avem dreptate, propunem cea mai democratică metodă – referendum, pentru a afla dacă cetățenii Republicii Moldova doresc sau nu paradele, căsătoriile și adopțiile gay!