Pe 26 August a avut loc la Chișinău un protest general întreptat împotriva clasei oligarhice de la Chișinău care ține această țară, creată artificial, captivă în mâinile unui grup restrâns de oameni. Protestul a fost organizat în mare parte de către partidul Platformei DA și structurile aferente acestuia, dar și de întreaga societate civilă care sa identificat cu mesajul protestului, și anume eliberarea acestui stat din mâinile oligarhilor.

Membrii LGBT se folosesc și de această dată de aceste proteste pentru a se infiltra în mulțimea protestatară, care din cauza chinului sub care este supusă de această clasă politică nu sesizează adevăratele intenții ale acestor indivizi.

Angelica Frolov, una din liderii SPIRITUALI a acestei comunități aproape fictive, s-a grăbit să atace NOUA DREAPTĂ aruncând cu minciuni în stânga și în DREAPTA.

Vream să aducem câteva precizări cu referire la declarația DOAMNEI Angelica Frolov (sper să nu se supere că am numit-o DOAMNĂ, poate o fi neutră?!).
Am piperat textul cu câteva ironii, pe alocuri am alunecat în sarcasm, ne cerem scuze că recurgem la astfel de metode, însă doar așa pot fi tratați acesti indivizi (încă) nedefiniți sexual.

FAPTE:

1 – Un singur membru Noua Dreaptă a participat la Protestul de pe 26 August din Chișinău organizat de către forțele anti-oligarhice din MD. Acel membru ND nu consumă alcool și nici tutun, la acea vreme doar el era prin centrul Chișinăului.

2 – 4 membri ND Basarabia au participat tot ieri, 26 August, la Congresul Reîntregirii Neamului de la Iași. Deci nu aveau cum fi în clubul City.

3 – Ceilalți membri ND nu au putut participa la nici un eveniment duminică deoarece erau prinși cu treburile personale și nu erau în centrul capitalei.

ANALIZĂ:

1 – De ce recurge această DOAMNĂ la minciuni gogonate pentru a ieși în evidență (aruncând și un „presupun” pe undeva p/u a avea o ușă de rezervă „just in case”)? Oare nu are nici o urmă de onoare? Oare nu vrea să recurgă niciodată la adevăr? Oare cât mai are să arunce cu născoceli în SOCIAL MEDIA și pe TV pentru a-și atinge scopurile meschine mascate în haine aparent onorabile?

2 – Oare acești indivizi fără frică nu sunt „pederaști”? Ne întrebăm retoric de ce oare s-ar supăra că sunt numiți astfel? Ciudate sunt căile LGBTQ(zdsfdkncsdbgvz)-ului!

3 – Nu vă place să fiți numiți „pidarași” că sună prea retro sau de ce? Gay e mai open-mind? E mai cool? E mai political correctly? Ne gândim și noi ăștia restul de 99.99% din populație.

4 – Nu știm cine sunt băieții cu berea din clubul City, dar îi felicităm cu această ocazie că au încercat să le oprească parada (pride, adică cu PRIDE ne finanțează UE și obligă MAI-ul din MD să bată populația ca noi să propovăduim mesajul IUBIRII și al PĂCII ETERNE).

5 – Judecând la rece ne întrebăm dacă oare nu sunt cluburile pentru băut bere și locurile de fumat pentru fumat? Ne întrebăm aceste lucruri pentru că vedem că din punctul de vedere al acestor ÎNDRĂGOSTIȚI ETERNI, DONATORI DE DRAGOSTE INTERGALACTICĂ PIPERATĂ CU BOLI VENERICE ȘI SCÂRBĂ, că acest lucru nu este normal și că ar fi mai corect dacă am bea în parcuri, dacă ne-am împrechea pe străzi, dacă ne-am pupa/linge/suge în public sau dacă am protesta cu pancarte presărate cu cuvinte vulgare, așa cum fac ei.