Sâmbătă 19 Mai , reprezentanții organizației LGBT din Moldova ”Genderdoc” au organizat parada a minorităților sexuale în centrul capitalei, paralizând capitala pentru 3 ore, membrii Noua Dreaptă ca și în ceilalți ani au încercat să oprească acest dezmăț al minoritătilor sexuale, însă numărul record de polițiști (2500) a blocat cu 2 ore înainte de începerea evenimentului practic a închis trei străzi principale ale Chișinăului , nedând nici o posibilitate pentru a opri marșul LGBT. Mai mulți creștini care au ieșit în contra-manifestație au fost agresați de poliție , iar locuitorii capitalei pentru 3 ore nu au putut intra în casele care erau pe acele 3 străzi blocate.

Noua Dreaptă Basarabia trage un semnal de alarmă în societatea Moldovenească, autoritățile noastre sunt gata să le dea pe tavă minorităților sexuale tot ce doresc, doar ca să facă pe plac Uniunii Europene. Dacă noi societatea civila nu o să luăm act de protest asupra drepturilor care ni se încalcă, curând minoritățile sexuale o să predea copiilor în școli că homosexualitatea e ceva normal, o să primească dreptul la căsătorii și adopții, iar avortul va fi încurajat, iar noi ca o țară ce suntem într-o continuă depopulare din cauza migrației, o să avem și mai mult de suferit. Noua Dreaptă insista ca autoritățile să ia în considerare că suntem o țară cu 95% creștini ortodocși, suntem o societate conservatoare, iar aceste provocări ale minorităților sexuale nu fac altceva decât să încurajeze vectorul pro-rus.

Mai rău este că pe 20 Mai au avut loc alegerile anticipate ale capitale , și au dus în turul doi cu 40% un candidat pro-rus pe Ion Ceban, putem deduce că scopul guvernării corupte este exact acela, ca Chișinăuenii să protesteze împotriva Europei și a LGBT cu un vot pro-rus, astfel având și capitala în mâna rușilor, nu doar Președinția doar ca cârdășia dintre Plahotniuc/Dodon să câștige . Lupta noastra continuă , și o să încercăm pe tot parcursul anului să luptăm cu acest fenomen periculos cum este (revoluția sexuală) care a distrus și distruge încă în occident termenul de FAMILIE și NORMALITATE. Cu Dumnezeu Înainte!