Duminică, 21 Mai 2017, la Chișinău, reprezentanții organizației LGBT din Moldova ”Genderdoc” au organizat parada homosexuală în centrul capitalei. Scopurile acestei parade sunt ușor de înțeles: dreptul la căsătorie și adoptarea copiilor. Marșurile pentru cererea drepturilor egale pentru persoanele de același sex, într-o țară cu o majoritate creștină de 95% nu pot fi decât niște provocări și încălcărie ale bunului simț și moralei creștine.

Ca și în ceilalți ani, militanții Noii Drepte au ieșit în stradă să apere familia tradițională și valorile creștine ale neamului românesc. Încercarea de a opri parada chiar înainte de pornire a eșuat din cauza poliției care ne-a ținut la o distanță de câteva străzi de la locul pornirii. Militanții naționaliști nu s-au mai mișcat din loc astfel nepermițând continuarea marșului.

Conform studiilor pedofilii sunt în majoritate homosexuali. – Pedofilii sunt, în majoritatea cazurilor, bărbaţi (Fisher, 1994). – O treime din toţi copiii abuzaţi sexual de bărbaţi sunt băieţi. Ceea ce arată că un mare număr dintre homosexuali sunt pedofili (Freund, 1984; Freund şi colaboratorii, 1989). – Mulţi dintre pedofili recunosc că sunt homosexuali (Erickson, 1988; Lauman şi colaboratorii, 1994). Membrii Noii Drepte nu vor decât să-și apere familiile, neamul și țara de această avalanșă a homosexualității . Respingem orice acuzație de rasism homofobie, xenofobie sau alte fobii inventate de progresiști. Menționăm că actualmente sa ajuns la un număr de 36 orientări sexuale, iar actuala revoluție sexuală dăunează foarte mult societății, destabilizând nucleul formator al societății (Familia) Credem că se urmărește distrugerea familie pentru un haos total ce ar putea da puterea elitelor de a controla societățile.

Noua Dreaptă, pentru Dumnezeu Neam și Țară!