Noua Dreaptă din toate colțurile lumii  va sărbători Ziua Națioală a României la Chișinău.

Într-un an Centenar slab din punct de vedere  sociali și politic,  an sabotat de clasele politice de la Chișinău și București, Basarabia a mai scăpat o șansă de Reunire cu țara mamă.

Totuși  Basarabia nu este lăsată la o parte de destinul ei , și v-om lupta mai departe până la deziderantul final al Reunirii neamului Românesc, Teritorial, Spiritual, Mintal.

 

Noua Dreaptă din toate colțurile lumii a decis că Ziua Națională a României trebuie sărbătorită acolo unde românii au nevoie ca naționaliștii să fie alături de ei, și vor vor veni la Chișinău, capitala provinciei care s-a unit prima cu țara mamă la 1918 pe 27 martie, provincie independentă care este condusă de o clasă poltică coruptă și anti-românească , care este încă ruptă e trupul întreg al României.

 

Noua Dreaptă Basarabia împreună cu Asociația ODIOP și Comitetul Pentru Salvarea Cimitirului Eroilor, vor organiza un marș de la Monumentul Național Complexul Cmitirul Eroilor, până la Scuarul Europei unde ne vom uni cu alte organizații și partide Unioniste, pe traseul marșului o să depunem flori la Monumentul Deportaților , și se va dansa Hora Unirii în jurul Monumentului lui Ștefan cel Mare.

 

Așteptăm pe toți românii Basarabeni să sărbătorească cu noi Ziua Națională a României , și să arătăm că Basarabia nu se lasă de visul Unirii, că ne pasă de cultura națională, și că o să continuie lupta pentru Unire cu aceiași energie ca odinioară,căci Unirea înseamnă oameni, înseamnă români, și Patriotism.

 

Sâmbătă 1 Decembrie ora 10:00 Monumentul Național, Complexul Cimitirul.

Doamne Ajută!